0
порівняння
0
бажання

Як вибрати змішувач?

Для того щоб купити змішувач, насамперед, потрібно визначитись з його цільовим призначенням.

За цільовим призначенням змішувачі поділяються на:

  • змішувачі для ванни; 
  • змішувачі для душової кабіни; 
  • змішувачі для біде; 
  • змішувачі для умивальника; 
  • змішувачі для кухні.

Надзвичайно важливо звернути увагу на матеріал з якого виготовлено змішувач. Як правило, основними матеріалами для дешевих моделей змішувачів є силюмін.

Для більш якісних - сплав латуні. Відповідно, силумін швидко руйнується і потребує заміни.

Латунь - якісний матеріал, який стійкий до водного середовища та до виникнення мінеральних відкладень. Латунний змішувач є надійний у користуванні та довго Вам служитиме.

Також розрізняють одноважільні та двохважільні крани.

Одноважільні є більш зручними, надійними та популярними. Двохважильний змішувач має дві ручки подачі води, роздільно гарячої та холодної. Ручки в такого змішувача можуть бути або типу "баранчик", що обертаються навколо своєї осі, або важільного типу, що повертаються в площені установки. Останні є більш зручними довговічними та популярними.

 Змішувач без контакту - вважається одним із сучаснішим варіантів. Передбачається, що для подачі води досить просто піднести руки до крану.

 Сенсорний змішувач - новинка сьогодення, за допомогою легкого дотику не тільки вода подається, а й регулюється її температура та сила подачі.

 Крім того, важливо визначитись із способом кріплення змішувача. Існує така класифікація змішувачів за способом кріплення:

  • кріплення змішувача на ванну, умивальник...Такий спосіб кріплення є і надійними і зручним, але потрібно враховувати, що в такому разі на ванній чи іншому виробі повинні бути передбачувані отвори.
  • кріплення змішувача на стіну. Цей спосіб є надзвичайно популярним, адже передбачає можливість закріпити змішувач у будь-якому місці ванної кімнати.

В нашому інтернет- магазині Ви легко можете купити змішувач будь-якого типу, найкращої якості. Бажаємо вдалого вибору!