0
порівняння
0
бажання

Вибір насосної станції - 《АКВАВІН》

Коли мова йде про те, щоб вибрати насосну станцію для приватних будинків, то потрібно поставитися до питання з особливою відповідальністю. 

На сьогоднішній день, в нашому інтернет-магазині запропоновано величезний асортимент від таких відомих марок, як насоси REDROLLO під замовлення, Aquatica (хіт продажів) і LUKON, плюс, інші. 

Які з них потрібні вам? На що звертати увагу? 

Отже, під час вибору насосної станції потрібно в обов'язковому порядку врахувати такі фактори, як: 

  1. Глибина для підйому стовпа води - одне з головних значень! 
  2. Яка відстань від самого місця установки станції до колодязя / свердловини? 
  3. Всі характеристики насоса, але особливо - продуктивність, тобто, яку кількість води він накачає за певний період часу. 

Якщо ви вивчите наш каталог, то побачите, що в ньому маса варіантів, які відрізняються один від одного за своєю вартістю, а також за технічними параметрами. 
Запам'ятайте, що, чим буде менша відстань до об'єкта від джерела, та чим менша також і глибина залягання, тим менше в підсумку буде потрібно від насоса (станції) потужності, щоб подавати в будинок воду. 

Абсолютно вірно: далеко не завжди виправданим буде придбання найпотужніших станцій, оскільки в результаті їх продуктивність використовується не на повну силу. 
Рекомендуємо при покупці звертати увагу на наявність резервуара для води, обов'язково виготовлений з якісної нержавіючої сталі. Чому? Вся справа в тому, що така станція буде мати більший термін експлуатації, в порівнянні з податками без резервуара. 

І ще кілька секретів

Таким чином, підбиваючи проміжні підсумки, можна сказати, що ідеальне рішення - це золота середина між потужністю і технічними характеристиками, пов'язаними безпосередньо з підйомом стовпа води. 

Наведемо наочні приклади, щоб у вас не виникали ніяких складнощів при покупках у нас в магазині: 

  1. Якщо глибина залягання води не досягає 8 метрів, то при виборі станції зупиняйтеся на потужності 0,8-1,2 кіловата на годину. 
  2. Коли ж присутня явна необхідність підйому з величезною глибини, то найкраще купувати глибинний насос, а якщо станцію тоді інжекторну! 
  3. Нарешті, якщо у Вас невелика витрата води і джерело води знаходиться близько до будинку, то цілком можлива покупка міні насосної станції, яка використовується для збільшення потоку води та покращення тиску. 

У будь-якому випадку, якщо у вас залишилися якісь питання перед покупкою, ви завжди можете звернутися до нас за допомогою: консультація буде проведена на 100% безкоштовно!