0
порівняння
0
бажання

Вибір глибинного насоса - 《АКВАВІН》

Глибинні насоси для свердловин останнім часом стали користуватися особливою популярністю, завдяки своїм мініатюрним розмірам, що поєднується з привабливою потужністю! 

На що звертати увагу при покупці? 

Логічно припустити, що саме невеликі розміри приладів дозволяють встановлювати їх навіть в самих вузьких свердловинах! 

Що стосується ціни, то вона буде прямо залежати від конструкційних особливостей і комбінації характеристик, тобто, чим буде складніше конструкція, тим вищою буде ціна! 
Таким чином, при покупці варто звертати увагу на: 

  • Розміри. 
  • Технічні характеристики. 
  • Конструкцію. 

На сьогоднішній день в нашому каталозі ви зможете знайти найрізноманітніші моделі глибинних насосів, в тому числі: насоси REDROLLO під замовлення, Aquatica (хіт продажів) і Водолій! 

Як виглядають глибинні насоси? 

За своїм зовнішнім виглядом глибинні насоси виглядають, як витягнуті циліндри, а довжина кожного з них буде відрізнятися. Остання характеристика (довжина) коливається від 50 см до 2,5 м, тобто слід при виборі спиратися на те які стоять перед вами цілі і завдання. 
Ну, а діаметр насосів практично завжди стабільно однаковий - близько 10 см. Але є варіанти і з 7,5 см в діаметрі. 

Трохи технічних характеристик

Всі глибинні насоси для свердловин можуть піднімати воду з глибини, що досягає 15 метрів, а іноді - і більше 80 метрів. Такі пристрої, в асортименті представлені у нас, відмінно підійдуть для забору рідини з технологічних ємностей, шахтних колодязів, піщаних / артезіанських свердловин і тому подібне. 
Найголовніше, що виробник зобов'язаний виготовляти насоси (саме глибинні) з нержавіючої сталі найвищої якості. Також важливо проконтролювати, щоб початок експлуатації глибинного насоса (будь-якої марки) було пов'язане з перекриттям водопроводу! 

Що робити з глибинним насосом? 

Багато людей приймають рішення про самостійну установці глибинних насосів REDROLLO, Aquatica і Водолій. Ми категорично не рекомендуємо це робити. Чому? 
Справа в тому, що грамотна установка насоса в свердловину можлива лише за умови наявності якісного відповідного обладнання та навичок, що найчастіше у звичайного користувача відсутні! 

Якщо у вас залишилися будь-які запитання, ви завжди можете розраховувати на нашу безкоштовну консультацію!